Jeg har aldrig været styret af pengene eller de rigtige "positioner".

 

Det vigtigste er udfordringen og følelsen af, at være blandt de bedste til det jeg beskæftiger mig med, fremfor blandt de ringeste til noget jeg kunne være beskæftiget med.

 

Som nævnt andet steds, interesserer jeg mig meget for IT området. Hvis ikke jeg sidder ved PC'en og leger med en hjemmeside, brochurer eller lignende, er min foretrukne fritidsbeskæftigelse, at køre MC - p.t. en Suzuki Bandit GSF 1200 S fra 1997, en god og potent MC med masser af sjov.

 

Når vejret er til det, skal ”Banditten” luftes!  ☺

Jeg har altid arbejdet med transport. Fik kørekort som soldat og flyttede kampvogne rundt til øvelsesområder på Sjælland med en 12 cylindret Magirus Deutz og tilhørende blokvogn.

 

I 1973 begyndte jeg, som eksportchauffør og kørte til Italien for ESS FOOD. Efter 11 år på landevejen, var jeg mæt af oplevelserne og fandt det på tide at få en uddannelsen.

 

I 1984 påbegyndte jeg uddannelsen til speditør og har sideløbende læst Transportøkonomi og logistik, International handel og Finansiel Planlægning, (som Merkonom). Mit arbejdsliv har til dato, været brugt ligeligt mellem udfarende jobs, som eksportchauffør og diverse  job som, disponent, afdelings- og filialleder og med opsøgende salg.

All contents is subject to Copyright © 2011 Webmaster Kurt Petersern * All rights reserves

Hjem

Om mig

CV

Portfolio

Fotos